Tandimplantat: Erstat mistede tænder med implantater

Et tandimplantat benyttes i mange forskellige tilfælde – lige fra erstatning af en enkelt fortand til fuld genetablering af et fastsiddende tandsæt i en ellers tandløs mund.

Så har du mistet en tand i et cykelstyrt, eller mangler du op til flere tænder, så er implantater den rette løsning, og det kan vi hjælpe dig med i vores tandklinik i København NV.

Implantater som erstatning for dine tænder

Et tandimplantat kan opfattes som en slags kunstig tandrod. Implantater anvendes derfor i situationer, hvor man ikke selv har anvendelige tænder eller rødder tilbage. Oven på et tandimplantat kan der anbringe en tandkrone eller en tandbro, så man til sidst har en fastsiddende erstatning for den tand eller de tænder, man har mistet.

Få et tandimplantat der er tilpasset dine ønsker

Skal du have et tandimplantat, kan du komme til en forundersøgelse af en af vores implantat-tandlæger. Efter undersøgelsen tager vi en snak med dig om, hvorvidt implantater er den rigtige løsning for dig, eller om du har brug for en anden behandling.

Vi sørger for individuelle løsninger, så du får et tandimplantat, der dækker lige præcis dine ønsker og behov - ikke blot rent kosmetisk og funktionelt, men også økonomisk.

Har du akut behov for et tandimplantat?

Vi har klienter fra hele København, så hvis du har behov for implantater, er Tandlægerne Bruun & Bjerregaard i København NV det rette valg. Vi lægger vægt på grundig, kvalitetsbevidst og smertefri tandlægebehandling.

Kontakt os på telefon 38 19 06 06 eller skriv til e-mail hb.ab@mail.dk for at få et tandimplantat – gælder også ved akutte tilfælde.​​

​I praksis benyttes implantater i utallige forskellige tilfælde - lige fra erstatning af en enkelt fortand mistet efter styrt med en cykel - til fuld genetablering af et fastsiddende tandsæt i en ellers helt tandløs mund.

Enkelt tand før og efter implantat:

Før​

Efter​

Åbningstider

​Mandag: 8.30 - 18.00

​Tirsdag: 8.30 - 18.00​

Onsdag: 8.30 - 12.30

Torsdag: 8.30 - 16.30

Fredag: 8.30 - 12.30

Adresse

Frederiksborgvej 1 A

2400 København NV​Telefon: 38 19 06 06

Mail: hb.ab@mail.dk

​Cvr: 17197606

Tandlægerne H. Bruun A. Bjerregaard
Frederiksborgvej 1 A
2400 København NV
Tlf.: 38 19 06 06
CVR: 17197606
hb.ab@mail.dk